Rejsebetingelser Ecart

Hvis du foretager en booking, betyder det, at du accepterer Ecarts betingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser disse betingelser grundigt, før du foretager en booking. Ecart tager det for givet, at du har læst forsikringsbetingelserne grundigt, før du tegner en forsikring. Ecart går også ud fra, at du har læst rejseinformationen, der står på hjemmesiden. Nedenfor finder du de forskellige betingelser, som Ecart har.

Udelukkelse af fortrydelsesret
Tilbuddet fra rejseorganisatoren er uforpligtende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt at tilbagekalde ifm. at rette fejl i beregningen af rejsebeløbet eller andre fejl som er opstået. Tilbagetrækningen skal udføres så hurtigt som muligt, dog senest 8 (rejser til Europa og Middelhavslandene) henholdsvis 16 (rejse til andre rejsemål) kontortimer efter godkendelse og med oplysning om begrundelsen. Den rejsende er i dette tilfælde berettiget til fuld refusion af eventuelle betalte beløb.

Indlysende fejl
Indlysende fejl og mangler er ikke bindende for rejseorganisatoren. Sådanne fejl og mangler vil blive vurderet fra det overordnet synspunkt. Ved enhver tvist henvises til øvrige rejsebetingelser.

Læs her Ecarts rejsebetingelser

Læs her rejseinformationen

Almene betingelser for afbestillingsforsikring

Almene betingelser for Enkeltrejseforsikring

Almene betingelser for Årsrejseforsikring